//Tornen a posar les lletres de “Calella” a la Riera Capaspre

Tornen a posar les lletres de “Calella” a la Riera Capaspre

Aquest matí els operaris han tornat a posar a la Riera Capaspre les lletres de l’escultura amb el nom de Calella. Una escultura que, recordem, van haver de retirar a l’estiu per diversos actes vandàlics.

L’escultura es va inaugurar el 17 de juliol de l’any passat i, tan sols deu dies després, van ser objecte de diversos actes vandàlics per part d’uns joves alemanys de 16 i 17 anys que estaven de vacances a la ciutat.

Al setembre les lletres van patir un altre atac, i de les set lletres que es van instal·lar a l’estiu, només en van quedar tres dempeus. Aquesta escultura estava formada per lletres d’uns 2 metres d’alçada i fetes de pedra i vidre laminat i va estar envoltada de polèmica des d’un bon inici.

Arran de la destrucció d’aquest conjunt escultòric es va posar en dubte la seva resistència a possibles actes vandàlics. El consistori, al seu dia, va dir que costava 9.000 euros la reparació de cada lletra.

La instal·lació es finança amb els ingressos municipals provinents de la taxa turística.

2019-03-13T11:11:16+00:00 13/03/2019 | 11:11|Categories: Noticies|
X