//Conduir un cotxe teledirigit per calmar els nervis dels nens per entrar al quiròfan

Conduir un cotxe teledirigit per calmar els nervis dels nens per entrar al quiròfan

L’Hospital de Calella ha engegat una iniciativa per tal que l’entrada a quiròfan dels nens sigui més lúdica i menys traumàtica. A partir d’ara, entraran conduint un petit Lamborghini Aventador, un cotxe dirigit per radiocontrol.

La infermera Mar Garcia ha impulsat aquesta iniciativa amb la col·laboració de la resta de professionals d’infermeria de l’àrea quirúrgica de l’hospital. La casa de joguines Feber ha donat un cotxe de grans dimensions de color groc que substitueix la llitera a l’hora de portar els infants a partir de tres anys des del punt on s’acomiaden dels seus pares fins a l’entrada de quiròfan.

La directora d’Infermeria de la Corporació, Joana Blázquez, ha agraït la col·laboració i considera que “és un fet molt positiu perquè ajudarà els infants a disminuir la tensió i el nerviosisme que poden sentir abans d’entrar a quiròfan. Entrar-hi de forma lúdica fa que estiguin distrets i mantinguin un estat més tranquil i relaxat, en definitiva el cotxe teledirigit és una magnífica eina per ajudar-los a gestionar millor un moment complicat”.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, de la qual forma part l’Hospital de Calella, ha compartit a les xarxes socials com funciona.

Aquesta iniciativa ja s’ha començat a aplicar amb èxit a altres hospitals.

2019-03-14T17:25:43+00:00 14/03/2019 | 11:21|Categories: Noticies|
X