Òmnium crea una seu territorial de l’Alt Maresme

2019-03-21T20:36:01+01:0021/03/2019|

  • Aquest divendres a les 19h es farà la presentació de la nova territorial, que podreu seguir en directe per Calella Comunicació.

Després de nou anys com a secció local Òmnium Montnegre, dins la territorial d’Òmnium Maresme, l’entitat cultural ha decidit crear una nova gestora per l’Alt Maresme. La diversitat dels municipis de la comarca, especialment entre els anomenats Alt i Baix Maresme, és un dels principals motius. A la nova territorial s’hi inclouen Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta, Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna. Alguns municipis encara estan decidint si en formen part, entre ells Malgrat de Mar, Tordera, Palafolls i Arenys de Mar.

La presentació d’Òmnium Alt Maresme serà aquest divendres 22 de març a les 19h a l’Auditori de Pineda de Mar. L’acte comptarà amb la presència de la vicepresidenta 2a d’Òmnium Cultural, Marina Llansana i dels representants de la gestora de l’Alt Maresme. També hi haurà l’actuació del grup Per Pebrots, que farà un tribut als 50 anys de La Trinca. L’esdeveniment estarà apadrinat per la periodista del setmanari La República, Teresa Màrquez.

Podreu seguir la retransmissió de la presentació de la territorial d’Òmnium Alt Maresme a través de Calella Comunicació.

Comparteix el contingut!

Go to Top