Òmnium tindrà la seu de l’Alt Maresme a Pineda de Mar

Foto: OMNIUM

2019-03-23T17:17:36+01:0023/03/2019|

Així ho va anunciar un dels impulsors de la nova gestora de l’entitat cultural, Jaume Planas, qui fins ara era el coordinador de la seu local Òmnium Montnegre. En el marc de la presentació d’Òmnium Alt Maresme, Planas va informar que una família de Pineda els ha cedit un local per instaurar la seu de la gestora, que es convertirà ben aviat en seu territorial. El local va ser un dels punts de votació del referèndum de l’1-O.

Durant l’acte es va tenir present al president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, actualment empresonat i immers en el judici als líders socials i independentistes catalans. Com és habitual en els actes de l’entitat, es va reservar una cadira amb un llaç groc. La vicepresidenta 2a, Marina Llansana, va avançar que “la formació del Congrés dels Diputats després de les eleccions del 28 d’abril donarà una pista a la sentència del judici”. Tot i que assegura que Cuixart es troba amb molta força, no tenen esperances que la sentència sigui absolutòria. “El Tribunal Suprem és el partit d’anada, el Tribunal Europeu de Drets Humans és el partit de tornada i el guanyarem”, va assegurar.

L’esdeveniment va comptar amb la presència del vicepresident de la Generalitat, el pinedenc Pere Aragonès. També hi va haver representació institucional de diversos pobles inclosos a la nova gestora: l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, l’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, l’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell i l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier. Els alcaldables d’ERC de Pineda i de Calella, Mònica Palacín i Xavier Ponsdomènech, també hi eren presents. S’hi van desplaçar també l’exconsellera d’educació, Irene Rigau, l’exvicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro, i el president d’Òmnium Maresme, Carles Estapé.

A continuació podeu recuperar l’acte de presentació de la gestora de l’Alt Maresme d’Òmnium Cultural, que va omplir de gom a gom l’Auditori de Pineda.

Comparteix el contingut!

Go to Top