Cap formació política es queda indiferent amb el Parc Dalmau

2019-05-21T21:15:07+01:0021/05/2019|

L’any 1928 es va inaugurar el Parc Dalmau. Amb el pas del temps ha patit diversos canvis, alguns positius i d’altres negatius. El pulmó verd de la ciutat també amaga diverses curiositats que només recorden els més grans, com que va acollir un petit zoològic.

L’any 2017 es va encarregar al paisatgista Eliseu Guillamon la redacció del Projecte Executiu de millora del Parc Dalmau. La primera fase de les obres de restauració es va realitzar durant l’any passat. Es va substituir la vegetació del laberint plantant rosers i llimoners i es van pavimentar els passos. També es van remodelar els jardins de Fantasia i es va instal·lar un nou sistema de reg per degoteig.

L’objectiu d’aquestes obres que es van fer amb un pressupost de 90.000 euros era donar-li més importància al parc i alhora assimilar-lo al parc creat a principis de segle passat per Jeroni Martorell.

La cura del parc tampoc hagués estat possible sense la tasca voluntària dels Amics del Parc Dalmau, una entitat creada al 2016 per fer tasques de manteniment i conservació de l’espai natural. Per la seva feina altruista han rebut aquest 2019 el Premi Ciutat de Calella.

Comparteix el contingut!

Go to Top