10 motius per votar el PP

2019-05-22T10:25:49+01:0022/05/2019|

Els calellencs i calellenques poden triar entre les 8 candidatures polítiques que concorreran a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Conèixer en detall els diversos programes polítics pot ser complicat, per això et desgranem els 10 ítems principals amb els quals es presenten els populars.

  1. Reducció d’impostos. El PP vol disminuir l’IBI (Impost sobre els Béns Immobles) baixant el tipus impositiu. També vol eliminar la quota de clavegueram de la factura de l’aigua i reduir l’import que han de pagar a Gestaigua les famílies nombroses.
  2. Menú per a jubilats. Proposen que un restaurant de la ciutat ofereixi un menú de 5 euros per a les persones jubilades, amb l’objectiu de fomentar la socialització. L’elecció del restaurant es faria a través d’un concurs públic i l’Ajuntament subvencionaria la part del menú no coberta pel preu.
  3. Parc subaquàtic. Des del PP es vol enfonsar vaixells obsolets o parts de cotxes que no es puguin utilitzar per crear un ecosistema marí que serveixi com a punt turístic per fer submarinisme.
  4. Pla d’Equipaments Esportius. Els populars presenten un programa molt ambiciós pel que fa a les inversions en instal·lacions esportives. D’una banda, volen millorar el Pavelló d’Esports del Parc Dalmau posant el terra de parquet, megafonia, canviant la il·luminació, arranjant el sostre i fent millores a l’interior. També proposen construir un nou camp de futbol i un altre pavelló fixe a la Muntanyeta, a més d’implantar dues pistes de bàsquet a l’aire lliure i un skate parc.
  5. Potenciar el comerç al carrer Jovara. Amb aquest objectiu, els populars plantegen ampliar l’horari comercial i facilitar als bars i restaurants que puguin posar terrasses al carrer.
  6. Xec nadó. El PP proposa oferir un xec nadó de 300 euros a les famílies empadronades a Calella i ajudar-les amb la compra de llibres escolars per a primària i secundària.
  7. Vehicles elèctrics. En el programa del PP hi ha diverses propostes enfocades a reforçar els vehicles elèctrics. Volen instal·lar nous punts de càrrega dels vehicles i que l’aparcament pels cotxes que disposin de l’etiqueta “O” emissions sigui gratuït, a més d’una reducció del 50% del preu de la zona blava pels vehicles “ECO” dels residents de Calella.
  8. Impulsar el polígon. Plantegen impulsar el polígon industrial i agilitzar la realització de la connexió amb l’autopista.
  9. Càmeres de seguretat. Per garantir la seguretat, volen implantar càmeres de videovigilància a punts clau de la via pública.
  10. Lavabos públics. També volen habilitar zones de la ciutat per instal·lar lavabos públics.

El nom complet amb el qual et trobaràs la candidatura a les paperetes el 26 de maig és Partit Popular. Aquests són els seus integrants:

  1. Dimitri Terentiev Astajov
  2. Miquel Campoy Garcia
  3. Carlos Augusto Oliveró Escudero
  4. Maria Carmen Luque Fabre
  5. Maria Carmen Dot Arenas
  6. Josep Maria Pérez Basart
  7. Miguel Sánchez López
  8. Alejandro Muñoz Rodríguez
  9. Sílvia Lázaro Coca
  10. Svitlana Danilovich Krivokon
  11. Iván Carlos Muñoz Rodríguez
  12. José Pérez Miras
  13. Natividad Colas Pola
  14. Josefa Olmedilla López
  15. Miguel Antonio Cancho Hoyas
  16. Marina Bueno López
  17. José María Vila Comas

Suplents:

  1. Fernando José de Aubarede Soriano

Vols saber més sobre el PP? Aprofundim en el programa amb el seu alcaldable, Dimitri Terentiev. No et perdis l’entrevista.

Comparteix el contingut!

Go to Top