Més de 13 mil calellencs i calellenques cridats a votar demà

2019-05-25T18:47:58+01:0025/05/2019|

Demà es celebraran les eleccions municipals, a partir de les quals es formarà el nou plenari municipal. 13.067 veïns i veïnes de Calella podran decidir els seus futurs governants. Coincideixen també les eleccions europees, per les quals podran participar 13.018 ciutadans. La diferència es troba en el sobre: per les municipals és de color blanc, mentre que per les europees és de color blau. A algunes comunitats també es celebren les eleccions autonòmiques. La Junta Electoral ha dictat que primer es faci el recompte de les europees, per tant, el resultat definitiu de les municipals no es podrà conèixer fins aproximadament les 22h.

S’habilitaran 5 col·legis electorals arreu de la ciutat: la Fàbrica Llobet, l’Escola Pia del carrer Jovara, la Biblioteca i els dos edificis de l’escola Freta. Tots obriran les seves portes a les 9h del matí i tancaran a les 20h del vespre. L’Ajuntament Vell estarà també obert durant tota la jornada electoral per atendre els dubtes dels veïns.

Com ja ha anat explicant Calella Comunicació, 8 formacions polítiques opten a l’alcaldia de la ciutat. Aquí podeu conèixer deu motius per votar a cada una d’elles.

Comparteix el contingut!

Go to Top