Arriben les dues primeres faroles a Can Carreres després de 40 anys

2019-04-14T10:04:06+01:0011/04/2019|

Els veïns de Can Carreres aplaudeixen tenir, per fi, enllumenat públic. L’Ajuntament ha col·locat dues faroles amb panells solars al carrer Vilassar, a la zona calellenca de la urbanització. “Quan els veïns s’uneixen, poden veure que al final del túnel hi ha llum. Primera farola de Can Carreres. Després de 40 anys” han publicat a les xarxes socials. La sensació d’inseguretat que pateixen degut a la gran quantitat de cases ocupades i furts que es produeixen a la urbanització, es veu agreujada per la manca d’il·luminació.

Està previst que es col·loquin dues faroles cada sis mesos a la part de Can Carreres situada a Calella. A la zona ubicada a Pineda de Mar, s’han preparat els fonaments per instal·lar uns 22 fanals, tot i que encara no estan col·locats.

Els dos fanals fotovoltaics que s’han posat a Can Carreres han estat cedits per la Diputació de Barcelona dins el marc del Protocol general del “Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019”. No són els únics; també s’han instal·lat dues faroles a la carretera d’Hortsavinya, passat el pàrquing de l’Hospital 2.

Dos dels fanals fotovoltaics cedits per la Diba, a la carretera d’Hortsavinyà

A més, Gestvia, l’empresa pública que gestiona la mobilitat a Calella, ha col·locat dos fanals solars al pàrquing del Mercat amb l’objectiu de “millorar l’entorn dels parquímetres en hores nocturnes, creant uns espais més segurs i confortables”, ha comunicat l’Ajuntament.

Un dels fanals amb panells solars instal·lats per Gestvia al pàrquing del Mercat

Comparteix el contingut!

Go to Top