Qui som?

Calella Comunicació neix amb la finalitat de ser una finestra oberta per totes aquelles persones que tenen alguna cosa a dir, una finestra que totes i tots poden utilitzar per explicar qualsevol tema relacionat amb la nostra ciutat.

Volem donar veu a les associacions, als veïns, als ciutadans i a tots els partits polítics que s’acostin al nostre mitjà.

Volem ser crítics i explicar les coses que passen amb dades. Volem fer preguntes i obtenir respostes, ja sigui de les institucions oficials -sigui quin sigui el partit polític o persona que hi hagi al capdavant- o de la gent de carrer.

Estem oberts al debat, a la confrontació d’idees, a oferir diferents punts de vista. Els nostres límits es troben en l’insult, en les faltes de respecte i els atacs a la dignitat de les persones. Excepte en aquests últims casos, totes les opinions son benvingudes.

No estem vinculats a cap partit polític ni a cap empresa. Això ens garanteix la independència en el tractament de tots els temes.

Qui forma part de Calella Comunicació?

Som un grup de persones, professionals de diferents àmbits, des de periodistes, tècnics, comunicadors, informàtics, comerciants, professors… units per la passió de comunicar, d’explicar tot allò que passa al nostre voltant i acostar-ho a tot el món.

Qui finança Calella Comunicació?

La pregunta és qui hi ha darrera, quin partit polític o empreses paguen tot això?. La resposta es troba en el fantàstic teixit associatiu que tenim a Catalunya en general i a Calella en particular.

No tenim cap font de finançament. Només la nostra voluntat de fer comunicació local, lliure i obert a tothom. Si agraïm, però, la col·laboració de totes les empreses o particulars que ho desitgin, ja sigui en forma de donatiu, de publicitat o d’informació. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per veure les possibles formes de participació.

 

Edita: Associació d’Informadors del Maresme

Amb la col·laboració del Departament de la Presidència. Generalitat de Catalunya.