El doctor Pere Puig i els Amics del Parc Dalmau, guanyadors del Premi Ciutat de Calella 2019

Avui s’ha celebrat la setena gala del Premi Ciutat de Calella, en la que s’han entregat els guardons en forma d’onada que commemoren la persona i l’entitat que més ha destacat de la ciutat. Enguany, els calellencs de l’any són el doctor Pere Puig, cap de la Unitat Funcional de Patologia de la Mama de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i els Amics del Parc Dalmau. Han estat escollits gràcies als 708 calellencs i calellenques que han votat, un dels anys que més participació s’ha comptabilitzat.

Així ha recollit el premi el doctor Puig, reclamant millores i finançament per l’Hospital de Calella.

Per part dels Amics del Parc Dalmau, ha estat el seu president, Francesc Clarà, qui ha pujat a l’escenari per rebre el guardó.

Durant la gala s’han projectat diversos vídeos, tant de presentació dels candidats i candidates com de personalitats del món de la medicina, entre ells, el doctor calellenc Carles Cordón, director de la Divisió de Patologia Molecular del Memorial Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York. També hi ha hagut espai per la música: la gala ha arrencat amb un gag musical còmic a càrrec dels presentadors i ha comptat amb un número musical de l’Atsoc, l’Associació de Teatre Solidari de Calella, de l’obra que van estrenar el passat mes de desembre, Jekyll i Hyde.

També hi ha hagut homenatges als calellencs que ens han deixat durant aquest any: Isidre Torrent, l’expresident de l’Atsoc, Ramon de Calasanz, i l’exvicepresident de Gent de Barri de Pequín, Josep Maria Lloveras, qui l’ay passat va obtenir el Premi Ciutat de Calella en la categoria individual.

2019-05-01T16:18:46+01:00 01/05/2019 | 16:17|Categories: Noticies|
X