10 motius per votar Junts per Calella

2019-05-23T10:23:03+01:0023/05/2019|

Junts per Calella ha estat l’únic grup municipal que no ha acceptat la invitació de Calella Comunicació de realitzar una entrevista a la seva alcaldable per conèixer en profunditat el seu programa polític ni ha volgut participar en les píndoles temàtiques.

Tot i no poder entrar al detall del seu programa, et desgranem els 10 ítems principals amb els quals es presenta Junts per Calella a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

  1. Oficina de l’Emprenedor. JxC vol crear aquest organisme i promoure un Fòrum d’Oportunitats Empresarials per crear una xarxa de confiança i relació entre empreses.
  2. Regidoria de Drets Civils. També volen instaurar una nova cartera, la de Drets Civils, així com crear un pla estratègic municipal per fomentar la defensa dels drets humans i civils a escala local, nacional i internacional.
  3. Centre Cívic. Des de JxC es vol promoure la construcció d’un Centre Cívic a la plaça Vicenç Ferrer. Estaria situat a peu de carrer i comptaria amb pisos de lloguer social i assequible a les plantes superiors.
  4. Pas a la platja accessible. Per tal de fer accessible el pas subterrani del carrer Àngel Guimerà, preveuen instal·lar-hi un ascensor.
  5. Segell Ciutat Amiga LGTBI. Un altre dels punts del programa de Junts per Calella és el de crear aquest distintiu.
  6. Vot telemàtic. Per incrementar i facilitar al màxim la participació ciutadana, proposen implantar el vot telemàtic.
  7. Oficina de l’Energia. Junts per Calella planteja crear aquest organisme per a l’assessorament per l’eficiència energètica i contra la pobresa energètica.
  8. Biblioteca a l’aire lliure. Proposen crear una biblioteca a l’aire lliure al Parc Dalmau i realitzar tallers de teatre i dansa.
  9. Pla d’Equipaments Esportius. En matèria esportiva, el partit que encapçala Candini vol instal·lar parquet al Pavelló d’Esports del Parc Dalmau i reformar integralment la Muntanyeta, amb la substitució del camp de gespa natural per un de gespa artificial o mixta, la renovació de la pista d’atletisme, la instal·lació de grades i l’actualització dels vestidors.
  10. App de realitat augmentada. Junts per Calella vol crear una aplicació de realitat augmentada amb edificis emblemàtics de Calella per fomentar el turisme cultural.

El nom complet amb el qual et trobaràs la candidatura a les paperetes el 26 de maig és Junts per Calella. Aquests són els seus integrants:

  1. Montserrat Candini Puig
  2. Marc Buch Rigola
  3. Montserrat Mateu Serra
  4. Josep Gibert Gurri
  5. Albert Torrent Vivancos
  6. Ramon Llamazares Vázquez
  7. Lucía Sánchez Vargas
  8. Christian Negre Walczac
  9. Salvador d’Horta Barbé Missé
  10. Mariceli Santarén Villa
  11. Pau Zurano Forest
  12. Laura Pagès Pujol
  13. Josep Puig López
  14. Sara Planes Arroyo
  15. Xavier Gamell Barceló
  16. Jordi Bosch Masgrau
  17. Yolanda Gamell Kitson

Suplents:

  1. Núria Parella Comas
  2. Jordi Sitjà Roca
  3. Lorena Sánchez Ramírez
  4. Xavier Pedemonte Marín
  5. Margarita Valls Hernando
  6. Josep Grima Gálvez
  7. Montserrat Casaus Orench
  8. Francesc Montero de Bran
  9. Carlota Pujol Majó
  10. Pere Puig Gris

Comparteix el contingut!

Go to Top