Pluja a l’interior de la Sala Mozart

2019-06-20T23:32:31+01:0020/06/2019|

La representació de la cloenda de curs de Escola de Dansa i Flamenc Eva Torró es va haver d’interrompre perquè plovia a les files 4 i 5 de l’amfiteatre. Les obres de la teulada de Can Salom van causar el tall d’un desaigüe d’un aire condicionat. Ens ho ha fet saber a través de #laveudeCalella un pare que va entrar-hi sense paraigües i en va sortir xop.

L’espectacle es va haver d’aturar per culpa de l’aigua que queia a les butaques 6,8,10 i 12 de les files 4 i 5 provinent del sistema d’aire condicionat del teatre. Per sort, la sala no estava plena i es van poder ubicar en altres cadires.

Aquest matí de dijous, un operari ha intentat solucionar el problema arreglant el tub que es va espatllar a causa de les obres de la teulada. L’aire condicionat de la Sala Mozart és deficient, sobretot per les representacions que necessiten il·luminació i provoquen escalfor.

Si vols compartir alguna cosa amb nosaltres, ens ho pots fer arribar a través del correu calellacom@gmail.com o publicant a les xarxes amb el hashtag #laveudeCalella i etiquetant-nos.

Comparteix el contingut!

Go to Top