La cantant Elena Gadel actuarà aquest divendres al Far

Foto: @elenagadel

2019-07-15T07:47:55+01:0027/06/2019|

Elena Gadel obrirà les Nits d’Estiu de Calella (NEC) amb un concert acústic al Far. La cantant i actriu catalana presentarà el seu segon disc en solitari, format per 14 cançons compostes per ella mateixa amb un estil a mig camí entre el pop i el flamenc.

Després de donar-se a conèixer a la segona edició d’Operación Triunfo, Gadel ha explotat la seva faceta com a actriu de teatre musicals a Mar i Cel –amb el que va guanyar un premi Butaca–, Grease, El petit príncep o Cabaret. També és una cara coneguda a TV3: ha estat jurat del programa Oh Happy Day, tertuliana al magazín Divendres i actualment participa a la sèrie Com si fos ahir.

Amb el seu primer single, Es por ti, va aconseguir un Disc de Platí, és a dir, va vendre més de 100.000 còpies.

El concert començarà a les 22h. Les entrades es poden comprar aquí al preu de 8 euros. Hi haurà servei de carrilet gratuït a partir de les 20:45h a la parada de l’Oficina de Turisme i servei de bar al Far.

Comparteix el contingut!

Go to Top