Els contenidors soterrats de la Riera Capaspre ja funcionen

Un seguidor de Calella Comunicació va denunciar a través de #laveudeCalella que els contenidors soterrats de la Riera Capaspre feia més d’un any que no funcionaven. Dos dies després, l’Ajuntament va iniciar els tràmits per substituir-los. L’últim pas ha estat col·locar una placa galvanitzada. Ja estan operatius tots els contenidors, tant els de reciclatge com els de rebuig i orgànic.

Tot i així, avui a les 18h de la tarda, els de rebuig ja estaven plens i no es podien llençar les escombraries. Potser caldria replantejar la freqüència de pas dels camions d’escombraries per la zona.

Si vols compartir alguna cosa amb nosaltres, ens ho pots fer arribar a través del correu calellacom@gmail.com o publicant a les xarxes amb el hashtag #laveudeCalella i etiquetant-nos.

2019-07-08T19:11:33+01:00 08/07/2019 | 19:11|Categories: La veu|
X