Queixes dels veïns per no poder descansar

“Hola Calella Comunicació, visc al Rierany dels Frares amb Sant Antoni i a l’estiu és molt difícil descansar. Tot i que l’horari de les terrasses és fins les 00h no es respecta i els nens es queden als gronxadors fins després de la 1h de la nit, normalment sols sense cap adult. A això se li suma que alguns matins a les 7h ja hi ha un treballador de la neteja amb el bufador de les fulles que fa un soroll insuportable per aquestes hores. No hi ha marge per descansar. A això se li suma l’hotel Marisol amb els seus incidents freqüents. Hi ha persones que matinen molt i hem de fer que es respecti la convivència.”

Si vols compartir alguna cosa amb nosaltres, ens ho pots fer arribar a través del correu calellacom@gmail.com o publicant a les xarxes amb el hashtag #laveudeCalella i etiquetant-nos.

2019-07-31T08:16:20+01:00 31/07/2019 | 08:16|Categories: La veu|
X