La regidora Cindy Rando, a les llistes del PSOE per les eleccions del 10N

2019-10-15T15:48:17+01:0015/10/2019|

Un dia després de la sentència als líders socials i polítics, el BOE ha publicat avui les candidatures definitives al Congrés i al Senat que concorreran a les eleccions del proper 10 de novembre. Al Partit dels Socialistes per Barcelona hi ha una calellenca, la regidora Cindy Rando.

Es tracta de la mateixa candidatura que va presentar el PSOE a les eleccions del 28 d’abril. La impossibilitat per formar govern, però, ha fet que es repeteixin els comicis. Cindy Rando repeteix, per tant, al número 27 del Partit Socialista de Catalunya, secció catalana del Partido Socialista Obrero Español.

No és la primera vegada que s’inclou a una calellenca a les candidatures per les eleccions generals. A la llista del Partit Animalista pel 28A hi anava com a número 13 Anna Maria Soler, una de les cares visibles de l’ADIAP (Associació de defensa animal i d’ajuda a protectores). En aquest cas, el PACMA si ha canviat les persones que integren la seva candidatura.

Les llistes definitives s’han publicat al BOE un dia després de que es conegui la sentència del procés, un cop la Junta Electoral ha decidit que no es puguin presentar els polítics empresonats amb una condemna per sedició. Han hagut de fer canvis, per tant, Junts per Catalunya i Esquerra Republicana de Catalunya.

Comparteix el contingut!

Go to Top