Embús de cotxes al centre de Calella a causa de diversos talls de carrer simultanis

2019-11-11T18:59:33+01:0011/11/2019|

#laveudeCalella Diversos veïns de la ciutat s’han queixat a CALELLA COMUNICACIÓ que han estat atrapats al cotxe durant mitja hora aquest matí a causa de diversos talls de carrer simultanis. Han enviat vídeos on es veu que el carrer Sant Josep estava tallat per obres, però també ho estava el carrer Bruguera, motiu pel qual els cotxes no podien continuar rectes ni tirar cap amunt i han estat aturats fins que s’ha tornat a obrir al trànsit el carrer Sant Josep. Això ha provocat un embús des de les 10:15h fins les 10:45h al centre de la ciutat. Tot i que estava programat tallar el carrer Bruguera a l’alçada de Sant Pere, només s’ha tallat a partir de Sant Josep.

Comparteix el contingut!

Go to Top