La borrasca Gloria “es menja” la platja de Calella

El vent i les onades han estat els protagonistes indiscutibles de la jornada d’avui. El mar s’ha empassat una bona part de la platja i ha inundat passos subterranis. El vent ha fet caure arbres als carrers, fins i tot sobre els cotxes, i han hagut de serrar-los per poder treure’ls.

Les plaques solars de la Piscina Municipal, destrossades

El fort vent huracanat ha arrencat part de la teulada del Club Nàutic i les plaques solars de la Piscina Municipal. També ha trencat la cistella del pati de l’Escola Pia de secundària. Hi ha nombrosos desperfectes a la via pública i a diverses cases, on han vist com volaven les taules i cadires de les terrasses.

El vent ha aixecat part de les plaques solars de la piscina

Les escoles de la ciutat han anul·lat les classes per demà per evitar posar en perill als nens i nenes. Per precaució, està prohibit practicar activitats a l’aire lliure fins que es desactivin els plans INUNCAT i VENTCAT. L’Ajuntament ha posat en marxa també el Pla d’Emergències Municipal.

Aquest és el resultat del primer dia del pas de la borrasca Gloria a Calella.

2020-01-20T22:24:26+01:00 20/01/2020 | 22:24|Categories: Noticies|
X