Una veïna denuncia mala atenció per part de la Policia Local

#laveudeCalella Una calellenca ens envia aquest missatge: “Nosaltres estàvem a una terrassa del carrer Església. Un home anava caminant en direcció al carrer de la biblioteca amb la seva dona i, a la que anaven a girar, un lladre li ha tallat la bandolera i li ha robat. A dins hi tenia el mòbil, les claus de casa, la cartera, tot. L’home va anar corrents al darrere i, al cap d’una estona quan va tornar a passar, li vaig deixar el meu telèfon per trucar a la Policia Local de Calella i li van dir que, si estava bé, havia d’anar a l’oficina de Mossos d’Esquadra. Aquest senyor s’ha quedat desatès. Si m’hagués passat a mi, hagués sentit que la Policia no serveix per res més que anar a preguntar si tenen algun objecte perdut o com tramitar una multa, perquè per atendre aquests casos i sentir-te una mica protegit, està clar que no estan.”

2020-03-06T20:59:55+01:00 06/03/2020 | 20:59|Categories: La veu|
X