La caiguda d’un arbre sobre un cotxe a la N-II deixa una noia atrapada

2020-04-22T10:05:17+01:0021/04/2020|

Un arbre ha caigut sobre un cotxe causant un aparatós accident a la N-II a l’alçada de l’entrada de Sant Pol. Dins del vehicle hi anava una noia que s’ha quedat atrapada. La mateixa noia ha trucat al 112 i ha explicat als cossos de seguretat que estava bé . Els bombers han estat serrant l’arbre per poder-la treure. Un cop ho han aconseguit, l’ambulància se l’ha endut a l’Hospital. La noia venia precisament de l’Hospital, és tècnica auxiliar de cures d’infermeria, una de les professions essencials durant aquest Estat d’Alarma.
Quatre vehicles i un camió de Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local i el SEM s’han traslladat al lloc dels fets. El trànsit està tallat a la N-II entre Calella i Sant Pol. Els veïns es queixaven feia dies que l’arbre estava a punt de caure.

Comparteix el contingut!

Go to Top