Col·lapsa la muntanya del càmping El Far

2020-04-24T08:11:14+01:0023/04/2020|

Una esllavissada a les vuit del matí ha obligat a tallar la N-II durant tot el dia. El moment del despreniment ha deixat imatges espectaculars, afortunadament, però, no ha atrapat a cap vehicle gràcies a l’actuació de la Policia Local. Els veïns han sentit un fort soroll com si un camió buidés molta runa de cop.

 

El despreniment ha estat a causa de les pluges dels últims dies, que s’ha sumat al mal estat de la muntanya. Els operaris de carreteres han estat treballant durant tot el dia per treure algunes roques grans, sorra i un pi que també amenaçaven en caure. Han retirat 20 camions plens de runa.

 

Just a sobre de la muntanya hi ha el càmping el Far, que té un camí que passava per la part de dalt i ha quedat afectat. La N-II ha estat tallada en els dos sentits durant tot el dia, però a primera hora del matí del divendres ha estat oberta al trànsit.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

?#endirecteCalellaCOM Una esllavissada a les vuit del matí ha obligat a tallar la N-II durant tot el dia. El moment del despreniment ha deixat imatges espectaculars, afortunadament, però, no ha atrapat a cap vehicle gràcies a l’actuació de la Policia Local. ⛰️ El despreniment ha estat a causa de les pluges dels últims dies, que s’ha sumat al mal estat de la muntanya. Els veïns han sentit un fort soroll com si un camió buidés molta runa de cop. ✔️ Els operaris de carreteres han estat treballant durant tot el dia per treure algunes roques grans, sorra i un pi que també amenaçaven en caure. Han retirat 20 camions plens de runa. ?️ Just a sobre de la muntanya hi ha el càmping el Far, que té un camí que passava per la part de dalt i ha quedat afectat. ? La N-II ha estat tallada en els dos sentits durant tot el dia, els cotxes es desvien a la rotonda del far. Per anar en direcció Sant Pol, s’ha de sortir per l’autopista. Fa uns dies que ja anaven caient pedres en aquesta mateixa zona.

Una publicación compartida de Calella Comunicació (@calellacom) el

Comparteix el contingut!

Go to Top