Els tests a les residències arriben massa tard

2020-05-10T10:37:45+01:00 09/05/2020|

Una seguidora fa una crida entorn de la situació en la qual es troben les residències. Explica que té un familiar a la residència Mar i Sol i lamenta que l’ajuda de l’administració en forma de material de protecció va arribar molt tard, i que les primeres setmanes només tenien donacions d’empreses i particulars.

També es queixa que des del CAP feien les proves amb comptagotes, tot i tenir casos positius i defuncions. De fet, el personal encara no té les proves fetes i té por puguin ser els treballadors que transmetin el virus entrant i sortint de la residència. Considera que es podrien haver evitat contagis i morts si s’haguessin fet les proves a temps. Això també hagués permès que no tots els usuaris estiguessin aïllats a les seves habitacions, sinó només els que fossin positius.

“No sabem quines seqüeles (en el nostre cas, el nostre familiar està una mica desesperat ja) tindran els avis aïllats tant de temps a les habitacions, tot sabent que ha estat una mesura essencial”, diu. Considera que les proves han fallat en quantitat i temps, un fet del qual no culpabilitza a la residència.

X