Arrenquen els cursos virtuals de prevenció de la COVID-19 adreçats al sector turístic

  • Els cursos van dirigits a empresaris i treballadors de comerços, càmpings, hotels, bars i restaurants.

La Oficina de Recuperació Econòmica s’estrena amb una formació virtual pel sector turístic, vital a la nostra ciutat. Comencen aquest dijous amb un curs sobre mesures de prevenció de la COVID-19 per a comerços, càmpings, hotels, bars i restaurants. Tindrà una durada de 3 hores el dijous i 3 hores més el divendres, i està enfocada a propietaris i a treballadors.

No serà l’únic; també hi ha previstos diversos cursos per donar les eines als negocis turístics per crear el seu propi pla d’acció post coronavirus. N’hi haurà un específic per a comerços i serveis; un altre per bars, cafeteries, restaurants i oci nocturn; i per a càmpings i hotels. Aquests últims podran accedir a formacions especialitzades en el servei de restauració, és a dir, per bars, cuines i menjadors; i un altre per al manteniment, la recepció, les habitacions i les àrees comunes. Per accedir als cursos cal registrar-se a través dels enllaços. No s’ha informat de quanta gent està apuntada per fer els cursos.

L’objectiu és “recuperar la confiança d’empresaris, treballadors i visitants i propiciar una tornada a la normalitat amb les màximes garanties possibles”.

Aquest tipus de formacions també s’han realitzat a altres municipis turístics, com és el cas de Lloret de Mar. Segons el seu alcalde, Jaume Dulsat, “Lloret fa els deures per ser la destinació més preparada i la més segura possible”. De fet, el programa de Calella és pràcticament idèntic al que ofereix Lloret.

2020-05-20T19:23:55+01:00 20/05/2020 | 19:15|Categories: Noticies|
X