La Piscina Municipal torna a obrir aquest dimecres

2020-06-15T10:27:41+01:0015/06/2020|

Els abonats a la Piscina Municipal podran tornar a nedar aquest dimecres, 17 de juny, després de tres mesos. Com és habitual, haurà de ser amb mesures de seguretat: el Club Natació Calella ha redactat un protocol que inclou un aforament reduït a la meitat de la seva capacitat, sectoritzat per zones. A la piscina gran podran haver 35 persones, a la petita només 8 i al gimnàs, 25. Per controlar l’aforament caldrà fitxar amb la targeta d’abonat.

L’ús de la mascareta és obligatori per accedir i per anar per les zones comunes. També caldrà desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar i respectar la distància de seguretat.

Cada usuari haurà de portar el seu propi candau, ja que el club no proporcionarà claus de les taquilles per guardar els objectes personals. Alguns aparells del gimnàs no es podran utilitzar i les classes dirigides seran amb un màxim de 8 persones i amb cita prèvia.

El club ha informat que està en una situació econòmica “molt precària”, motiu pel qual cobrarà als socis la quota de la meitat del mes de juny, el temps que estarà obert.

Comparteix el contingut!

Go to Top