S’ensorra un edifici a la N-II, l’antiga seu d’una empresa de missatgeria

2020-06-18T18:06:47+01:0018/06/2020|

L’edifici situat al número 398 del carrer Sant Jaume (N-II) s’ha ensorrat aquest migdia. Per sort, no s’han hagut de lamentar danys personals. L’edifici estava buit i havia servit com a seu d’una empresa de missatgeria, tot i que fa un parell d’anys va marxar justament pel mal estat de la coberta de l’edifici.

L’edifici s’ha ensorrat cap al seu interior, afectant la coberta i la primera planta. L’ensorrament de la teulada ha danyat també la planta baixa. Les pluges d’aquests últims dies han acabat de malmetre més l’estructura, fins que ha cedit.

La Policia Local ha tallat el carrer Indústria des del creuament amb el carrer Monturiol i ha posat valles al carril de la N-II direcció Girona per desviar el trànsit i evitar que, en cas que l’edifici caigui, pugui afectar algun vehicle que hi circula.  El trànsit per la N-II funciona amb normalitat. Els tècnics han decidit treure el rètol publicitari de l’empresa de missatgeria situat a la paret colindant amb la N-II i ha cedit un tros del mur que donava a la carretera. La paret de l’edifici del carrer Indústria està bé.

 

Finalment els tècnics han decidit tirar a terra la paret colindant amb la N-II per por a que pugui caure i fer mal a alguna persona.

Comparteix el contingut!

Go to Top