Rates a la plaça Jaume Marxuach, al costat del parc infantil

Els veïns del carrer Moragas ens envien aquest vídeo de la plaça Jaume Marxuach, situada just davant de casa seva. Es veu una rata que rondeja el parc infantil que hi ha a la mateixa plaça.

Els veïns estan molt enfadats perquè no és la primera vegada que hi veuen rates, es queixen des de fa molt de temps que no es neteja la piscina abandonada del costat. L’estiu passat hi havia mosquits, aquest estiu hi ha rates. Es pregunten què han de fer més perquè es netegi l’espai.

Als gronxadors de la Plaça Jaume Marxuach hi juguen els seus fills i hi van els nens i nenes d’aquesta zona. Estan indignats. Algú els farà cas i netejaran d’una vegada aquesta piscina? És denigrant haver de viure així.

2020-06-26T20:30:07+01:00 26/06/2020 | 20:30|Categories: La veu|
X