Foto-Film posa en marxa el 29è Trofeu Rafel Carpinell de fotografia

  • La COVID-19 no ha variat el certamen fotogràfic que celebra Foto-film. Com és tradicional, les fotografies han de tenir relació amb la nostra ciutat i hi ha temps fins al 22 d’agost per lliurar-les. Enguany al no haver-hi Fira de Calella, canviaran l’exposició que l’entitat organitzava. 

Foto-Film Calella celebra enguany la 29a edició del Trofeu Rafel Carpinell de fotografia, amb el qual volen reconèixer les millors fotografies de la nostra ciutat. Aquest ha de ser el tema principal, Calella: des dels seus paisatges a les seves festes, passant per la gent i per les diverses activitats que s’hi fan. És un concurs obert a tothom, on cada participant pot inscriure’s de forma gratuïta i presentar fins a 3 obres.

Tot i que tradicionalment s’exposava una selecció de les millors fotografies a l’estand de l’entitat a la Fira de Calella i l’Alt Maresme, enguany no tindrem fira. Tot i així, des de Foto-Film volen organitzar una exposició col·lectiva per mostrar els treballs fotogràfics.

Hi haurà tres premis, dotats amb la Medalla Daurada, la Medalla Platejada i la Medalla Bronzejada de l’entitat respectivament. A més, el guanyador tindrà un premi en metàl·lic de 100 euros. El jurat estarà format per tres persones vinculades a la fotografia i a Calella. La fotografia que ilustra aquesta notícia és la guanyadora de l’any passat en el qual va sortir escollida d’entre vuitanta més.

Les obres s’han d’enviar per correu electrònic a carpinell@fotofilmcalella.org fent constar el títol de la fotografia i el nom, telèfon i e-mail de l’autor. Hi ha temps fins al 22 d’agost, el veredicte es farà públic el dia 29 d’agost a les 11h al local social de Foto-Film.

2020-06-27T10:17:41+01:00 27/06/2020 | 10:14|Categories: Noticies|
X