Possible rebrot de COVID-19 al Maresme per una festa a la platja

2020-07-09T18:56:53+01:0009/07/2020|

  • Una festa amb gairebé 60 persones podria ser la causa d’un brot de COVID-19 a la nostra comarca. El CAP de Vilassar de Dalt va efectuar ahir proves PCR a una desena de joves que van formar part d’aquesta festa i que presenten símptomes compatibles amb el coronavirus.

Encara no es tenen els resultats de les proves PCR, però els joves mostraven símptomes com febre i diarrea, compatibles amb la COVID-19.

Ho ha informat avui l’agència EFE, amb dades de l’Àrea Bàsica de Salut de Vilassar de Dalt-Cabrils. Segons la mateixa font, a la festa, que s’hauria celebrat fa uns dies a la platja, hi haurien participat una seixantena de joves.

No tots els assistents presenten símptomes, però segons ha informat el Departament de Salut a EFE, s’està fent el seguiment a tot el grup que va participar a la festa.

Els metges de Vilassar de Dalt han demanat a tots els participants a la festa que facin un confinament de 14 dies.

En total, ja són 19 els nous brots de Covid-19 declarats a Catalunya

Aquest nou rebrot se suma a una llista que ja comença a ser llarga a Catalunya, amb casos com el del Segrià, Tarragona, Terres de l’Ebre o Cassà de la Selva, entre d’altres. La quantitat de rebrots ja és preocupant i més zones podrien sumar-se al Segrià i patir un nou confinament.

A Catalunya ja s’han detectat 482 nous positius per coronavirus (194 més que ahir), una xifra que puja fins al 74.367 afectats.

A més, en les darreres hores, el Departament de Salut ha informat de cinc noves defuncions per Covid-19, xifra que s’eleva fins a les 12.606 en territori català. 

Comparteix el contingut!

Go to Top