Tanca durant una setmana la llar d’infants Children’s House per un cas positiu de COVID-19

2020-07-27T08:32:41+01:0023/07/2020|

  • S’ha detectat un cas positiu en un dels infants. S’han fet tests als mestres i als nens i nenes i tots han donat negatiu. Per altra banda, a la plantilla de l’Ajuntament de Calella també s’hauria diagnosticat un cas positiu.

La llar d’infants calellenca Children’s House ha hagut de tancar per prevenció després que se li diagnostiqués la COVID-19 a una de les nenes del centre. S’ha activat el protocol i s’han fet tests PCR a tots els mestres i als infants que van estar en contacte amb la nena, però afortunadament tots han donat negatiu. Ara s’està informant dels resultats als pares.

La nena va anar únicament dos dies la setmana passada. Van fer la prova PCR a la família i van comprovar que la nena i el pare eren positius.

La llar d’infants ha tancat durant aquesta setmana per seguretat, però tant els mestres com els infants en contacte amb la nena són negatius. “Tot ha quedat en un ensurt”, diu la directora, Iolanda Agell, que agraeix el tracte rebut per part dels Centres d’Atenció Primària (CAP) de Calella i de Pineda, on han portat als nens a fer les proves PCR.

El CAP ja ha donat el vistiplau perquè la llar d’infants pugui tornar a obrir aquest dilluns.

Proves PCR als treballadors municipals per prevenció

Segons ha pogut saber CALELLA COMUNICACIÓ, un dels funcionaris de l’Ajuntament hauria estat diagnosticat de coronavirus després de fer-li el test en presentar els símptomes. Això ha obligat a la resta de treballadors municipals a fer-se les proves PCR.

L’Ajuntament de Calella, per la seva banda, no ha volgut confirmar si es tracta d’un sol cas aïllat en la seva plantilla o si les proves PCR practicades a la resta de treballadors municipals han revelat nous contagis.

A Calella, els casos surten amb comptagotes. L’Hospital de Calella atén ara dos pacients amb COVID-19, mentre que el CAP està gestionant tres casos amb símptomes lleus.

Comparteix el contingut!

Go to Top