Dos bars musicals de Calella, en el punt de mira de l’Ajuntament

  • Aquest cap de setmana s’han fet inspeccions en dos locals per possibles infraccions. S’enfronten al tancament.

Dos bars musicals de Calella estan en perill de tancament per cometre possibles infraccions. Aquest cap de setmana han estat inspeccionats de forma doble, tant per l’àmbit de sanitat com policial, segons ha declarat el regidor de Seguretat, Josep Torres, a RCTV. El regidor no ha detallat de quines infraccions es tracta però coincideix amb el cap de setmana en el que es va decretar el tancament dels locals d’oci nocturn per reduir els contagis de coronavirus.

L’Ajuntament enviarà els informes policials al Departament de Territori, on hauran de decidir sobre el futur dels locals. En funció de la gravetat poden acabar clausurats.

Torres no ha especificat quins són els locals en qüestió. Ha dit que donen la oportunitat als propietaris de posar-se al dia, però que si no atenen als seus requeriments, poden acabar tancats en una inspecció posterior. S’han revisat el compliment de les mesures davant la COVID-19 com aforaments i distàncies, però també qüestions administratives.

Els locals d’oci nocturn, obligats a tancar

Aquestes dues inspeccions arriben pocs dies després que la Generalitat decretés el tancament dels locals d’oci nocturn per reduir els contagis de coronavirus. Els bars musicals no entren dins d’aquesta restricció perquè tenen una llicència diferent a la de les discoteques, però sí tenen unes mesures específiques: han de tancar a les 3 de la matinada i només poden posar música ambient.

Seguidors de CALELLA COMUNICACIÓ ja havien advertit que no es complia l’ús de mascareta ni les distàncies de seguretat a alguns establiments calellencs.

2020-07-29T12:05:50+01:00 29/07/2020 | 12:04|Categories: Noticies|
X