Treballs col·lectius… d’equip

2020-07-31T08:58:15+01:00 31/07/2020|

Generalment, les agrupacions fotogràfiques realitzen, com a mínim un cop l’any, algun treball col·lectiu, ja sigui per incentivar les trobades i la participació conjunta dels socis aficionats o senzillament perquè solen ser exposicions complicades de dur a terme individualment… En aquests treballs cal aparcar els personalismes per formar part d’un conjunt global, decidint els temes, negociant les intervencions de cadascú i acceptant la voluntat general de tots els assistents… A l’entitat a la qual pertanyo (Foto-Film Calella) hem fet un bon grapat d’aquests treballs en el decurs dels més de cinquanta anys d’existència, i realment ho hem gaudit d’allò més… Temes tan complicats com ara el mil·lenari de Catalunya, la visita intimista al Monestir de Montserrat, la dualitat entre imatge i poesia, els canvis de la nostra ciutat, la visita a l’Índia de Vicenç Ferrer i molts d’altres, han estat tractats i celebrats amb molt d’entusiasme pels diferents equips de fotògrafs que els han realitzat, rebent també el suport i les felicitacions dels espectadors… Un treball col·lectiu és sinònim de complicitat i generositat… Saber apartar els “egos” voluntàriament i ajuntar-se sota una idea global és el secret…

Ara estem parlant de l’exposició que farem a la propera Fira i tenim un tema important que pot aplegar el binomi Parc Dalmau i Pompeu Fabra… Caldrà veure si som prou atrevits i el tirem endavant… Jo el veig molt interessant!

X