Un alumne calellenc entre les millors notes en la fase comuna de la selectivitat, un 9.5

2020-07-31T16:48:12+01:00 31/07/2020|

  • Es tracta d’un alumne de l’Institut Bisbe Sivilla que obtindrà un diploma de la Generalitat per haver obtingut una de les millors notes de la fase comuna de la prova. Ha obtingut un 9.5

Engunay la selectivitat ha estat diferent d’altres anys. Els alumnes s’han hagut d’examinar més tard i prenent mesures de seguretat. Per sort, no calia que portessin la mascareta mentre feien l’examen. També el lloc: en una situació normal haguessin anat a fer-la a l’Institu de Canet de Mar, enguany tots els alumnes calellencs es van examinar a l’Institut Bsibe Sivilla entre el 7 i el 10 de juliol.

En total van ser 125 els calellencs que es van examinar a les PAU (Proves d’Accés a la Univeristat), així s’anomena realment la selectivitat, per a poder accedir a la Unviertat. I els resultats han estat molt bons.

De l’Institut Bisbe Sivilla, s’hi van presentar 29 alumnes i tots van aprovar. De l’Escola Freta en van aprovar 74 i els alumnes de l’Escola Pia van aprovar tots

X