Un grup d’atracadors entra a robar violentament a una casa del carrer Balmes

  • Van assaltar a un matrimoni, al que van lligar per forçar la caixa forta. Van marxar amb dos vehicles, els veïns parlen d’una fugida de pel·lícula.

La nit del dimecres al dijous es va produir un robatori amb força a una casa del carrer Balmes. Segons expliquen els veïns, pels volts de les 11h de la nit, un grup de 5 atracadors van entrar pel pàrquing de l’habitatge fins arribar al pis, on es trobava un matrimoni. Els van lligar mentre forçaven la caixa forta i s’emportaven els diners.

Els assaltants, que parlaven català entre ells, portaven una arma de foc que podria ser simulada. També duien armes blanques, amb les que van fer algunes destrosses. La rapidesa en el robatori fa pensar que ja tenien vigilades a les víctimes.

Els veïns es van alertar en sentir sorolls estranys i van sortir als balcons per veure què passava. Parlen duna “fugida de pel·lícula” dels lladres en dos vehicles d’alta gama, un de la marca BMW i l’altre de la marca Mercedes. Dos dels atracadors eren els conductors.

Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació, que es troba sota secret de sumari, per esclarir les causes del robatori.

Els calellencs que viuen per la zona es queixen de la poca il·luminació del carrer, que va afavorir als assaltants.

2020-07-31T17:50:28+01:00 31/07/2020 | 09:54|Categories: Noticies|
X