L’empresa que gestiona la recollida selectiva barreja en un mateix camió diferents contenidors

2020-08-04T18:48:30+01:0004/08/2020|

#laveudeCalella Un seguidor ens envia aquest vídeo on es veu com l’empresa que gestiona la recollida selectiva tira en un mateix camió el contingut del contenidor del rebuig, del plàstic i del vidre. Això passava al carrer Sant Jaume, davant de l’Hotel Las Vegas. Es pot veure al video:
 

La recollida selectiva és un servei externalitzat de l’Ajuntament de Calella que gestiona Urbaser. El contracte estipula sancions a l’empresa si practica aquest tipus de recollida, perquè és un frau per l’Ajuntament. Les sancions poden ser econòmiques i podrien arribar, fins i tot, a rescindir el contracte de serveis.

Els calellencs estem fent un gran esforç per separar a casa: rebuig, plàstic, vidre, paper i cartró i orgànica. Totes aquestes fraccions les hem de treure separades pel bé del medi ambient. Cal que l’empresa que en fa la recollida des de l’Ajuntament també sigui responsable i faci la recollida com cal.

A Mataró, per un cas similar, l’Ajuntament va imposar a l’empresa adjudicatària del servei una sanció de 150.000 euros, la màxima possible, perquè es considera un incompliment greu de la normativa.

Comparteix el contingut!

Go to Top