L’Ajuntament fa netejar els contenidors amb aigua a pressió

2020-08-13T16:35:12+01:0013/08/2020|

  • Després de les diverses denúncies de calellencs arran de la falta de neteja a les àrees i contenidors de la ciutat, la passada nit l’empresa encarregada de la neteja va desinfectar l’interior dels contenidors i la brutícia que s’hi acumulava al voltant.

Sembla que les crítiques dels calellencs que s’han aixecat en plena onada de calor per denunciar la mala olor i deixadesa de les zones dels contenidors de la ciutat han tingut efecte. L’empresa de la neteja ha fet net l’exterior dels contenidors i també ha netejat el seu interior.

Va ser almenys durant el dia d’ahir quan alguns calellencs hem pogut observar com es netejava amb aigua a pressió. De fet, s’hi van esmerçar tant que fins i tot a algun seguidor de les xarxes de CALELLA COMUNIACIÓ li va extranyar el soroll que se sentia davant de casa seva cap a les 11h de la nit quan un camió de la neteja i dos operaris netejaven amb aigua a pressió i productes desinfectants els contenidors situats al carrer Turisme de la ciutat. S’hi van estar molta estona, els veïns expliquen que no havien vist mai una neteja tan a fons com la que van realitzar ahir.

Totes aquestes actuacions s’estan realitzant després que l’Ajuntament obrís un expedient sancionador a l’empresa de la recollida de selectiva i neteja de la ciutat -una unió temporal d’empreses formada per Urbaser i Arca del Maresme-. L’Ajuntament de Calella va decidir obrir un expedient arran de la denúncia realitzada a través de CALELLA COMUNICACIÓ on es veia que es recollia la fracció del rebuig, el plàstic i el vidre en un sol camió tot junt. L’empresa almenys no va informar correctament a l’Ajuntament de les àrees on no es podia fer la recollida selectiva i on, per tant, havia de posar el contingut dels contenidors tot junt. Això es desprèn de l’informe que va fer arribar l’empresa de recollida selectiva a l’Ajuntament l’endemà de la publicació del video.

Comparteix el contingut!

Go to Top