Batalla campal entre joves a una guingueta de la platja

2020-08-17T15:49:13+01:0017/08/2020|

  • Un grup d’una vintena de joves va protagonitzar una batalla campal la nit de dissabte a diumenge dins la guingueta Blue Bar de la platja de Calella. El grup de joves volia apallissar a un altre grup de nois que, pressumptament, van assetjar sexualment a una noia.

Els testimonis dels fets van veure com es produïa una baralla que s’iniciava al pont de fusta de la Riera Capaspre entre dos grups de joves. Dos dels joves va començar a córrer per a refugiar-se a dins de la guingueta Blue Bar i la resta també van entrar a dins, on el van agredir i van llençar-los mobiliari que es van anar trobant: separadors i cadires. Els fets es van produir passada la mitjanit.

Les imatges que han recollit les càmeres de seguretat de la guingueta Blue Bar detallen la intensitat de la baralla. Es pot veure com un jove intenta fugir del grup de nois que el persegueix i com d’altres agafen un dels peus separadors que hi ha al davant de la barra de la guingueta per llençar-li. També se li tiren al damunt amb l’objectiu d’agredir-lo físicament.

 

Els treballadors de la guingueta Blue Bar, al veure-ho, van avisar a la Policia Local de Calella. Segons expliquen, la policia va tardar força en arribar; s’hi van presentar dues dotacions. Normalment, comenten, hi ha una patrulla de la policia pel voltant de la Riera Capaspre però quan van passar els fets no n’hi havia cap. Els teballadors de la guingueta mai s’havien trobat amb una baralla d’aquesta intensitat a les seves instal·lacions.

La guingueta Blue Bar, propietat d’HTOP Hotels, va patir desperfectes en el mobiliari interior. En el moment de la batalla campal, a l’interior de la guingueta ja no hi quedaven clients. Només hi havia una taules que estava a punt de finalitzar i que, en presenciar la baralla, van aixecar-se i van marxar sense pagar.

Els joves ferits van demanar expressament que no avisessin a l’ambulància dient que es trobaven bé. Pel que sembla, el motiu de la baralla és una venjança entre dos grups de joves a causa d’un pressumpte assetjament sexual previ.

Un cop el grup de joves va ser fora de la guingueta de nou, van creuar la via, i es van dispersar pels carrer Sant Isidre, Barcelona, Jovara i Anselm Clave. Quan va arribar la policia local de Calella va començar una persecució pel carrer Jovara. Hi van intervenir 3 cotxes de la policia. Pel que van poder observar els veïns del carrer Jovara, la Policia Local va identificar un grup de cinc nois de tota la colla de joves.

Els joves que van participar de la batalla campal són residents de Calella, de nacionalitat espanyola. La Policia Local de Calella ha informat que no s’ha presentat cap denúncia i diuen que ho està investigant junt amb els Mossos d’Esquadra. La Policia també explica que no hi ha cap persona lesionada però alguns testimonis comenten que sí que hi va haver un jove ferit amb una ampolla de vidre al cap que ha necessitat assitència mèdica. La ferida en aquest jove es va originar just abans d’irrompre la batalla campal a la guingueta.

A les xarxes socials es parla, des de fa setmanes, d’organitzar patrulles ciutadanes davant dels actes vandàlics i incívics que s’han produït a la nostra ciutat. Això ha provocat l’augment de la sensació d’inseguretat dels veïns. De fet, el vídeo ha estat publicat pel compte de Twitter Patrulla Veïnal de Mataró.

Comparteix el contingut!

Go to Top