Migracions il·legals

2020-08-22T14:27:35+01:00 22/08/2020|

…Com et va aquest viatge?… Estic totalment cansada, saps quan arribarem?… Mai se sap del cert, tu per què migres?… Jo, perquè m’han destruït la casa i no sé on dur els meus fills, i tu?… Doncs jo igual que tu, i també perquè necessito menjar i reposar una estona de tot aquest daltabaix… Els que havien fet aquest viatge abans deien que no era perillós, però ara les coses s’estan posant molt més complicades… No seràs pas un d’aquells que només busquen millores econòmiques?… Econòmiques? Que va, m’he aturat a diferents llocs i fins ara mai m’havien preguntat perquè estic migrant… Doncs si no demanes asil polític per fugir d’una guerra, et diran que ets il·legal o fins i tot terrorista… És que estan tocats del bolet, si només volem migrar per poder subsistir… Ja s’ho trobaran quan els toqui a ells, la vida dona moltes voltes i sempre torna a començar…

(Fotografia i conversa enregistrada aquest estiu als aiguamolls de l’Empordà, intervinguda  i desxifrada)

X