Tres joves trenquen el vidre d’un pis del carrer Romaní

2020-08-23T18:56:58+01:0023/08/2020|

  • Els fets van passar als volts de les 3h de la matinada de divendres a dissabte, quan tres joves estrangers van llençar una pedra al balcó del primer pis d’un domicili del carrer Romaní.

La propietària del pis ha explicat a CALELLA COMUNICACIÓ que estaven mirant la televisió quan van sentir un soroll estrany al carrer. Quan van anar a mirar entre les cortines qui hi havia a baix, van veure gent passar i tres joves d’origen estranger que estaven a la cantonada amb una fusta a les mans

Els joves estaven mirant el seu pis, i en veure-la a ella, li van preguntar: ens estàs espiant o què?”. Va fer mitja volta per tornar al sofà, i en aquest temps, va sentir un estrall. Es va girar i va veure una pedra al terra del menjador, que va travessar la persiana i el vidre de la porta del balcó. 

La dona explica que tot seguit els joves van sortir corrents pel carrer Jovara i que ha posat la corresponent denúncia. La policia li ha dit que possiblement va ser llençada amb un tirador, que podria ser l’objecte de fusta que tenien a les mans.

Els veïns de la zona es queixen de la poca policia que hi ha a les nits a la ciutat.

Comparteix el contingut!

Go to Top