Tres lladres encaputxats entren a robar de nit al restaurant El Cielo Extremeño

2020-08-25T14:42:54+01:0025/08/2020|

  • Els lladres s’han emportat la caixa registradora del restaurant amb la recaptació del dia anterior. També han intentat endur-se les caixes de Los Extremeños, la xarcuteria annexa, però no han pogut.

Aquesta passada nit, als volts de les 3h, tres lladres encaputxats han forçat la persiana del restaurant El Cielo Extremeño per entrar a robar. S’han emportat un botí d’entre 2.000 i 3.000 euros, els diners que hi havia a la màquina registradora que era la recaptació del dia anterior, segons explica RCTV. També han causat danys materials al terra i les màquines. El propietari de l’establiment està quantificant els danys.

També van intentar endur-se les caixes de la xarcuteria Los Extremeños, dels mateixos propietaris, i que es comunica amb el restaurant. Amb aquestes, però, no van poder.

Els assaltants van forçar la persiana amb una palanca i un gat. No van tenir massa temps, perquè l’alarma va saltar i una de les treballadores, que viu a sobre del restaurant, va trucar ràpidament a la policia en sentir soroll. Els va estar cridant des de la finestra i van sortir corrents.

Els propietaris han denunciat els fets i aquest matí s’ha personat al restaurant la policia científica dels Mossos per buscar proves.

Comparteix el contingut!

Go to Top