Robatori en un pis del carrer Turisme a plena llum del dia

2020-08-26T18:14:07+01:0026/08/2020|

  • Aquest migdia han entrat a robar a un habitatge del carrer Turisme. Han forçat el pany i han posat la casa “potes enlaire” buscant diners i objectes de valor. S’han endut algunes joies d’or a més de diners en metàl·lic.

Continuen els robatoris a la ciutat. Si ahir la víctima era un restaurant, avui ha estat una família que viu al carrer Turisme. Els lladres han forçat el pany de la porta per poder accedir a l’habitatge. S’han emportat objectes d’or i diners que tenien guardats a l’habitació.

Els propietaris del pis, en arribar i veure que el pany estava trencat i la porta oberta, han demanat al veí del costat entrar pel balcó per si els lladres encara es trobaven dins. Ja havien marxat, però havien deixat la casa cap per avall, amb totes les coses remogudes, mentre buscaven diners i objectes de valor.

Els fets han ocorregut aquest migdia, als volts de les 14:30h, a plena llum del dia. Tot i així, els veïns asseguren que no han sentit sorolls. “Són professionals”, diu el veí del pis del costat, a qui li han entrat a robar dos cops. A les víctimes també les havien robat amb anterioritat.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec del cas.

Comparteix el contingut!

Go to Top