Fotografia? – Cinema?

2020-09-04T08:20:21+01:00 04/09/2020|

Alguna vegada he comentat que tinc aquestes dues aficions una a cada plat de la mateixa i injusta balança, i crec que mai hi haurà un plat guanyador…

Fa uns dies, comentàvem la possibilitat de fer una exposició de fotos complementada amb un vídeo d’entrevistes o que fos un vídeo d’entrevistes complementat amb una exposició fotogràfica… Tot depèn de la importància de cada cosa… La figura, els moviments i, sobretot, la veu i la paraula tenen, per a mi, molta més importància que una bona foto, per interessant que sigui, a l’hora de representar a la persona protagonista… Parlàvem també de la primera expedició (2001) a la Fundació Vicenç Ferrer… Allà vàrem fer fotos i vídeos i, pel que sembla d’aquells treballs, es valora molt la VEU d’en Vicenç que l’equip de FFC vàrem enregistrar amb entrevistes, xerrades a la fresca i comentaris personals… Aprofiteu les possibilitats del vídeo per gravar i fer parlar als vostres familiars i amics… No us en penedireu…

Tot i això que us he explicat, jo encara us ensenyo una foto amb un text autografiat que diu: “Només hi ha un Déu, diuen, com tu”… Un record extraordinari d’aquella expedició a l’Índia…

X