Temps de revetlles!!!

2020-09-12T09:42:23+01:00 12/09/2020|

Que les entitats i agrupacions organitzin revetlles per recaptar diners no és pas un invent actual… Anys enrere (forces anys enrere) ja n‘hi havia de revetlles populars i algunes encara continuen a empentes i rodolons… Jo recordo les dels joves d’Acció Catòlica, les de Sant Jaume amb els “fanalets”, les de la Mare de Déu d’Agost totes al Parc Dalmau… i em venen al cap les imatges de quan la nostra entitat FFC també n’organitzava… La venda de frankfurts i entrepans per l’Aplec (1979) a l’antic local social Sant Josep/carretera fou un desastre total… Va haver-hi companys que des d’aquell fet van avorrir aquell tipus de salsitxes…

Col·laboràvem a les que organitzaven els ajuntaments, el departament d’hostaleria i turisme, l’associació de comerciants… Ball, bones orquestres, desfilades de Miss Turisme, concerts… Eren força cansades ja que hi dedicàvem tarda, nit i matinada. Des d’instal·lar les taules, cadires, begudes, gel, etc… fins a tornar-ho endreçar tot… Això representava una entrada de diners per dedicar-los a activitats de l’entitat… Primer anàvem a tant per cent, però com que era difícil calcular el resultat econòmic, a les darreres edicions (finals anys 80) teníem una quantitat fixa per la nostra col·laboració… Recordo que quedàvem esgotats però ens ho passàvem prou bé… eren altres temps, érem més gent i més joves… Felicito a les agrupacions que organitzen revetlles i m’hi sento identificat reconeixent la feina i l’esforç que representa… Aquest 2020 tot és diferent…

X