Continua el “botellón” els caps de setmana

2020-09-13T19:49:13+01:0013/09/2020|

Els calellencs que aprofiten el diumenge al matí per passejar pel Parc Dalmau, sobretot a la zona del Pati de l’Ós, es troben amb les restes del “botellón” del dia anterior. Ampolles d’alcohol, de refresc, llaunes, bosses, gots, plàstics. Tot i estar expressament prohibit, la foscor del parc i el fet de ser un lloc on no hi passa gent per la nit fan que sigui el lloc ideal.

Durant tot l’estiu hi ha hagut “botellons” a diferents llocs de la ciutat malgrat que les autoritats locals han recordat que a Calella mai ha estat permès. Hi ha veïns que han denunciat diverses vegades l’aldarull que provoquen durant la nit els “botellons”.

A més de cometre una infracció per consumir alcohol a la via pública no recullen les deixalles, no els importa que se sàpiga el que fan. “Cada cap de setmana és pitjor”, és queixen els veïns. Diuen que hi ha vidres trencats, un fet que pot ser perillós perquè és un espai on juguen nens i gossos.

El Parc Dalmau no és l’únic escenari de “botellons”, també ho és l’antiga escola Salicrú. Tenen en comú que són espais allunyats i poc il·luminats. El xivarri que fan molesta als veïns, que truquen a la policia. Segons expliquen, però, els diuen que tenen molta feina i que hi passen quan tinguin un moment.

Molts veïns s’han queixat que la policia no ha vingut a les telefonades que s’han fet. Expliquen també que si la policia hi ha anat no han arribat a sortir del cotxe per intentar aturar el “botellón”.

Comparteix el contingut!

Go to Top