S’eleven a 29 els ingressats per COVID-19 a l’Hospital

2020-09-17T17:28:52+01:0017/09/2020|

  • La major part de positius pertanyen a l’àmbit sociosanitari, és a dir, ja tenien malalties prèvies. També hi ha 11 professionals d’aquesta àrea contagiats. L’index de brot a Calella continua molt alt.

El brot de coronavirus de l’Hospital de Calella continua a l’alça. Ja són 29 les persones positives ingressades. 20 són pacients del sociosanitari i molts d’ells són asimptomàtics. La resta, 9 estan ingressats a l’Hospital d’aguts, on han entrat des d’urgències degut a complicacions. En els últims dies s’ha produït una defunció, a més de tres ingressos i dues altes.

El brot de COVID-19 del sociosanitari calellenc ha afectat també a 11 professionals. En total, hi ha 20 membres del personal de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva positius. 

L’índex de brot als municipis de l’Alt Maresme, l’àrea d’influència de l’Hospital de Calella, està molt alt. Calella ara mateix té un índex de brot 270 -200 ja és considera molt alt-. Malgrat, Tordera, Palafolls, Pineda i Sant Pol és també molt alt. Canet de Mar i Sant Iscle de Vallalta el nivell de brot és alt. Santa Susanna i Sant Cebrià de Vallalta, ara per ara, tenen un index de brot baix.

Set grups d’alumnes confinats al Maresme

La COVID-19 no dona treva. A la nostra comarca, hi ha set grups d’alumnes confinats. Són a Sant Pol de Mar, Mataró, Cabrils, El Masnou i Montgat. Ha afectat tant escoles bressol, com centres de primària i de secundària. Pel moment, tots els alumnes calellencs són negatius

Arreu de Catalunya hi ha 68 grups confinats a 52 centres educatius a causa del coronavirus.

Comparteix el contingut!

Go to Top