Grease

2020-09-18T09:49:08+01:00 18/09/2020|

Avui va de memòria… Segur que molts dels que ja heu arribat als 70 (i alguns de més joves també), recordareu de la vostra infantesa els avantatges del “fixador”, aquella pega que generalment es guardava en un got o pot amb el seu raspall de dents reciclat i que ens passàvem pels cabells una vegada ens havíem pentinat…”clenxinat” en dèiem… Servia per abrillantar-los i fixar-los al seu lloc sense que es moguessin… Quan ja s’havia assecat, hi passaves la mà i els notaves acartronats i enganxats… Aquella rigidesa podia durar quasi un dia sencer… També és veritat que no ens rentàvem pas el cap cada dia… En aquella època (anys 50), la majoria de gent treballadora ens rentàvem al safareig de l’eixida… Eren temps i societats molt diferents dels escenaris de la pel·lícula d’en John Travolta…

No tinc cap foto prou representativa, però aquesta postal també pot il·lustrar l’època…

X