La COVID-19 afecta al restaurant Tic Tac

2020-09-18T18:12:24+01:0018/09/2020|

  • El restaurant ha anunciat, a través de les xarxes socials, que tanquen durant dues setmanes per contacte amb una persona positiva.

El coronavirus continua posant pals a les rodes al comerç local. El restaurant Tic Tac, situat a l’inici del carrer Jovara, va informar ahir dijous a la tarda, a través de les xarxes socials, que ha tingut contacte amb un positiu de COVID-19 i que estaran tancats durant 2 setmanes, el temps que cal estar confinats en el cas de ser un contacte estret d’un positiu.

Els responsables de les xarxes socials del restaurant han esborrat la publicació que deia: “El Tic Tac degut a contactes amb persona positiva de COVID-19 el dimecres dia 16 estarem tancats el període de 15 dies. Per assegurar la salut dels nostres clients i amics”. El restaurant està tancat al públic.

El mateix Tic Tac ha explicat que el contacte amb la persona positiva es va produir el dimecres 16 de setembre, per tant, tornarien a obrir entre finals d’aquest mes i principis d’octubre. Els propietaris del restaurant no han volgut donar més detalls ni quin dia tornaran a obrir. Tampoc se sap si el contacte positiu ha estat d’un client o d’un treballador del restaurant. 

Diversos bars i restaurants dels municipis propers han hagut de tancar degut a casos positius entre els treballadors o entre els clients. El fet d’haver de tancar un establiment d’hostaleria provoca pèrdues als seus propietaris. Tant pel aliments que tenen que es poden fer malbé com per la minva econòmica que suposa el fet de tenir un restaurant tancat i haver de pagar despeses fixes.

Comparteix el contingut!

Go to Top