La Fundació Creu Groga fitxa a Mirko Blazevic, excampió del món i d’Europa, per dirigir la secció de waterpolo

2020-09-19T19:10:01+01:0019/09/2020|

  • Blazevic és el nou Director Esportiu. Amb aquesta incorporació, el club de waterpolo busca establir un sistema d’entrenament professional des de la base.

El club esportiu de waterpolo de la Fundació Creu Groga ha fitxat al tècnic serbi Mirko Blazevic com a Director Esportiu. Blazevic va aconseguir els títols de campió del món i d’Europa amb la selecció de Sèrbia, a més d’una medalla de plata i una de bronze olímpica. Amb la seva incorporació, des del club esperen professionalitzar l’esport des dels més petits, ja que treballarà en totes les categories: sènior, sènior amateur, femení, cadet i infantil.

L’objectiu del tècnic serbi serà el de consolidar un joc propi per a l’equip. “Amb la meva experiència, vull ajudar a la Fundació Creu Groga per a formar un club en totes les categories. Hem d’organitzar totes les categories i que el club vagi pujant, poc a poc”, explica el nou Director Esportiu. Vol captar nens i nenes de la comarca per crear una estructura a llarg termini. Per això, faran jornades de portes obertes els dissabtes.

Mirko Blazevic buscarà als Estiarte del Maresme. Manel Estiarte és un dels millors jugadors de waterpolo del món.

El segell serbi, destaquen des de la Fundació Creu Groga, és el de la dedicació màxima, el treball, la mentalitat positiva i els resultats. Segons Blazevic, tot ve de la tradició de l’antiga Iugoslàvia, perquè “sempre es treballava molt fort en tots els esports col·lectius”. Per això, afirma, “sempre estàvem a dalt de tot, érem els millors del món”.

Blazevic compaginarà la seva tasca a la Fundació Creu Groga amb la seva feina a la selecció espanyola femenina, on assegura que fa una “tasca de futur amb elles”.

Comparteix el contingut!

Go to Top