Endesa reforça el subministrament de 14.000 calellencs

2020-09-24T14:33:12+01:00 24/09/2020|

Endesa ha millorat la qualitat i la continuïtat del subministrament a 14.000 clients de la ciutat, la major part de la població. L’actuació ha consistit en tancar una anella elèctrica, és a dir, enllaçar dos centres de transformació que fins ara estaven aïllats a través de la construcció d’un nou tram de mitjana tensió de 200 metres de cablejat. Això serveix perquè en el cas que una de les línies principals tingui una incidència, es pugui donar servei als clients afectats per una via alternativa.

La mesura afavoreix que es redueixi el temps de reposició del subministrament elèctric, però també permet que, en casos de treballs programats o manteniment de la xarxa, no sigui necessària la interrupció del subministrament. Endesa ha invertit 80.000 euros en fer aquesta actuació.

X