L’hotel Calella Palace acull als actors de la sèrie Glow Darkness

2020-10-04T12:34:05+01:00 04/10/2020|

La sèrie Glow Darkness, Resplandor y tinieblas en castellà, s’ha estat rodant durant aquests dies a Canet de Mar, al castell de Santa Florentina. Per allotjar-se, l’equip de la sèrie ha escollit un hotel calellenc, l’H-Top Calella Palace. L’hotel s’ha mostrat molt agraït als productors de la sèrie per haver triat el seu establiment.

Actors com Steven Berkoff, Bert Seymour, Murray Fraser, Jane Seymour, Denise Richards o Bruce Davidson han estat a la nostra ciutat. Glow Darkness se centra en la vida dels personatges més destacats de l’Edat Mitjana, com Francesc d’Assís, Ricard Cor de Lleó o Elionor d’Aquitània. Parla d’una època d’ambició, crueltat i xoc religiós i cultural.

La productora de la sèrie és Dreamlight International Productions, fundada per José Luis Moreno i Alejandro Roemers.

X