Les discoteques podran tornar a obrir però sense utilitzar la pista de ball

  • A alguns països, els clients de discoteques escolten la música asseguts
2020-10-08T19:15:46+01:00 06/10/2020|

Després d’un llarg temps tancat, l’oci nocturn podrà tornar a obrir, però amb condicions. No se’ls permetrà fer ús de la pista de ball, hauran de col·locar taules i cadires o només cadires; la distància entre elles haurà de ser de metre i mig. Només podran mantenir obert fins a les tres de la matinada i l’aforament estarà limitat al 50%.

Els propietaris del local hauran de portar un registre de clients per tal de garantir la traçabilitat en el cas d’un positiu per COVID-19. Es podran fer actuacions en directe i el públic haurà de portar mascareta quan no estigui consumint, a més d’utilitzar gel hidroalcohòlic que els locals hauran de posar a disposició dels clients.

Les activitats incloses en la resolució que ha aprovat avui el Procicat i que entrarà en vigor demà són les que tenen llicència de discoteca, cafè-teatre, cafè-concert, sala de concerts, establiments de règim especial, discoteques de joventut, karaokes, sales de festes amb espectacles i concerts d’infància.

Aquesta mesura arriba després de la concentració de treballadors i empresaris de l’oci nocturn a Barcelona, que va acabar amb una acampada per allargar la seva protesta.

Tot i així, des de la patronal de l’oci nocturn afirmen que no se soluciona el problema que arrossega el sector, ja que el 80% dels empresaris està en situació d’insolvència. Per això, reclamen ajudes.

X